Nieuws Kempen Geels bedrijf wil tweede supertruck aankopen

Geels bedrijf wil tweede supertruck aankopen

Geels bedrijf wil tweede supertruck aankopen

GEEL-  transportbedrijf BE-Trans overweegt om een tweede ‘supertruck’ van 25 meter lang aan te kopen. De eerste, die nu 4 maanden in dienst is bij BE-Trans, pendelt tot grote tevredenheid van zaakvoerder Bert Vranckx, 8 keer per 24 uur van en naar de Antwerpse haven.

De zogenaamde supertruck van BE-Trans is maximaal 60 ton zwaar en heeft het laadvermogen van een 40 én een 20-voetcontainer. Die grote laadcapaciteit laat het toe om veel kilometers te besparen. De truck rijdt nu 4 keer overdag en 4 keer ’s nachts over de E313 tussen Geel en Antwerpen.

“Een succes”, zo vertelt zaakvoerder Bert Vranckx in Gazet van Antwerpen. “Vandaar dat de kans zeer reëel is dat er na Nieuwjaar een tweede supertruck bijkomt.” Wat hem nog doet twijfelen, is het vinden van chauffeurs die het gevaarte kunnen besturen. Er is namelijk extra opleiding nodig, en de sector kampt nu al met een groot tekort aan vakbekwame bestuurders.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Poppel, Turnhout
Poppel

Opening Fintro Turnhout aan ring

Kempen Advies Verzekeringsmakelaars en het Fintrokantoor, die als geheel geleid worden door Luc Walschots, hebben een nieuw kantoor geopend in… Lees meer