Nieuws Kempen Geels haarsalon rijft in eerste jaar al twee awards binnen

Geels haarsalon rijft in eerste jaar al twee awards binnen

Geels haarsalon rijft in eerste jaar al twee awards binnen

GEEL – Colorbar by Gitte, de schoonheidszaak in de Geelse Stationsstraat is amper een half jaar oud en sleept al twee awards in de wacht. Tijdens het Gala van de Salon Experience is zaakvoerder Gitte Gys twee keer naar voor geroepen.

Colorbar by Gitte kreeg een award als “new salon of the year 2019” en “digital influencer of the year 2019”. De organisatie wil kapperszaken belonen die innovatief denken en die de dingen soms een beetje anders doen dan anderen. Dat geldt ook wel voor het Geelse salon. “Wij doen uitsluitend kleuringen”, legt Gitte Gys uit. “We hebben alleen dames als cliënteel en ook het concept van onze zaak is niet standaard. De inrichting is apart en we werken bijvoorbeeld met geurbeleving.”

Gitte Gys opende haar salon in juli van dit jaar. De award bewijzen dat ze haar start niet heeft gemist. “Ik hoop hiermee mijn collega kappers te inspireren om het ook anders te durven doen en ook meer na te denken over de toekomst van de coiffure”, aldus Gitte Gys.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Poppel, Turnhout
Poppel

Opening Fintro Turnhout aan ring

Kempen Advies Verzekeringsmakelaars en het Fintrokantoor, die als geheel geleid worden door Luc Walschots, hebben een nieuw kantoor geopend in… Lees meer