ANGELO M ALINEA Foto: Alinea Design Objects

Geelse Angelo M-tafel gegeerd in Hollywood

Angelo M, de tafelcollectie van ontwerper Leo Aerts uit Geel, wordt sinds de lancering in 2019 via meubelzaken en galerijen in binnen- en buitenland verkocht. Voor Alinea Design Objects, het label waaronder Leo Aerts zijn ontwerpen verkoopt, zijn de Verenigde Staten een steeds groeiende markt

De Angelo M-tafel werd in 2019 voor het eerst getoond op de meubelbeurs Maison & Objet in Parijs. Kort daarna werden de eerste verkooppunten in België en Europa op de kaart gezet. Ondertussen verkoopt Alinea Design Objects de collectie van Nieuw-Zeeland tot in de Verenigde Staten, met deze laatste als grootste exportmarkt.

Als kers op de taart heeft de Angelo M-tafel dit jaar zijn weg gevonden naar verschillende beroemdheden, zoals modeontwerper en filmmaker Tom Ford, acteur Jason Statham en actrice Reese Witherspoon. Onder het motto first impressions matter koos Reese Witherspoon voor de Angelo M-tafel als blikvanger voor haar inkomhal.

Angelo M is de essentie van een ronde of ovalen tafel in natuursteen. De twee elementen, voet en blad, vormen samen een geheel. De onderzijde is één vloeiende curve vanaf de voet tot de tafelbladrand. De conische verbinding tussen beide delen zorgt voor een stabiel geheel. De collectie bestaat uit eettafels, salon- en bijzettafels die een voor een met de hand worden afgewerkt.

Info: http://www.alineadesignobjects.com