EK Voetbal op groot scherm Foto: Frank Meurisse

Geelse centrumhandelaars zetten Duivels Geel op poten

Tijdens het EK voetbal, dat vrijdag officieel van start gaat, kunnen alle Gelenaars de wedstrijden van onze nationale ploeg volgen op groot scherm. De centrumhandelaars van vzw Geel Centrum hebben daarvoor de handen in elkaar geslagen.

Gelenaars hoeven niets te missen van de actie op het EK voetbal. De vzw Geel Centrum tovert het marktplein om tot dé plek om samen te supporteren voor het nationale elftal. Alle Gelenaars zullen de wedstrijden van België op groot scherm kunnen volgen en dat helemaal gratis.

“De centrumhandelaars van vzw Geel Centrum staken de handen in elkaar om weer een onvergetelijke editie van Duivels Geel op poten te zetten”, vertelt schepen van ondernemen Tom Corstjens. “Zo is er voor onze inwoners een plek waar ze samen met familie en vrienden de Rode Duivels kunnen aanmoedigen. We hopen op een grote opkomst en veel steun voor ons nationaal elftal.”

Hapje en drankje

DJ Prosit en DJ Tivalo warmen de aanwezige supporters op en houden de energie hoog voor, tijdens en na de wedstrijden. Er zijn verschillende kramen om de aanwezigen te voorzien van eten en drinken. Bezoekers betalen met een Duivels Geel-betaalkaart, die verkrijgbaar is aan de kassa. Daar kunnen ze met cash of een bankkaart betalen. Het is mogelijk om zelf saldo toe te voegen aan de betaalkaart via een QR-code. Bezoekers die al een betaalkaart van Frinket Foodtruckfestival 2024 hebben, kunnen deze ook op Duivels Geel 2024 gebruiken.