Nieuws Kempen Geelse zelfbouwspeler gaat op in Sack Zelfbouw

Geelse zelfbouwspeler gaat op in Sack Zelfbouw

Geelse zelfbouwspeler gaat op in Sack Zelfbouw

De Geelse zelfbouwspeler Clevr is overgenomen door Sack Zelfbouw uit Temse. Sack versterkt zo zijn aanwezigheid in de Antwerpse Kempen. Het nam afgelopen zomer ook al B&A Elektro uit Wuustwezel over. Na de integratie van Clevr heeft Sack in totaal 5 vestigingen in Vlaanderen.

Clevr is gespecialiseerd in zelfbouw voor particulieren, en begon als spin-off van multitechniekenbedrijf Belcotec. Er werken 4 personeelsleden. Door de verkoop van Clevr legt Belcotec zijn focus volledig op de bedrijfswereld. Jan Vangeel, gedelegeerd bestuurder van Belcotec: “Voor Clevr was het een logische stap mee te gaan in het verhaal van Sack Zelfbouw. Er is een sterke complementariteit op geografisch vlak en daarnaast passen onze productgamma’s goed bij elkaar. Door de verkoop van Clevr is Belcotec nu een zuiver B2B-georiënteerde onderneming en als multitechniekenbedrijf één van de grotere spelers in Vlaanderen.”

Expansie in Antwerpse Kempen

Met de overname van het Geelse Clevr breidt Sack Zelfbouw zijn geografische voetafdruk verder uit. Clevr is de tweede acquisitie voor Sack Zelfbouw, dat afgelopen zomer ook al B&A Elektro uit Wuustwezel overnam. Naast de huidige showrooms in Temse, Roeselare, Aarschot en Maldegem zal het bedrijf nu ook een vijfde vestiging hebben in Geel.

Groeiplan

Het productgamma van Clevr is met haar hoogwaardige warmtepompen, zonnepanelen en zonneboilers sterk gericht op hernieuwbare energie en sluit hiermee perfect aan bij het DNA van Sack Zelfbouw, dat ook reeds hoogwaardige en kwalitatieve groene energiesystemen aanbiedt. De overname kadert volledig in het groeiplan van Sack.

Gestuwd door mond-tot-mondreclame en de opening van nieuwe showrooms is de omzet van Sack Zelfbouw met meer dan 50% gegroeid over de laatste vijf jaar. Voor het afgelopen jaar alleen bedraagt de organische groei van Sack zelfs meer dan 15%. Mede als gevolg van deze constante groei is het bedrijf steeds op zoek naar gemotiveerd en bedreven personeel, met verschillende openstaande vacatures.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.