Nieuws Kempen General manager SunParks Mol verhuist naar Landal

General manager SunParks Mol verhuist naar Landal

General manager SunParks Mol verhuist naar Landal

bart everaertBart Everaert (46), general manager bij SunParks Kempense Meren in Mol, heeft de overstap gemaakt naar Landal GreenParks. Hij is sinds kort general manager bij Landal Hoog Vaals in Nederlands Limburg. De Mollenaar vond er wat hij noemt “een internationale uitdaging”.

Everaert was 7,5 jaar lang general manager bij SunParks Kempense Meren. Voordien bekleedde hij een directeursfunctie bij Center Parcs De Vossemeren in Lommel. Met genoegen blikt hij terug op zijn periode binnen SunParks en noemt het binnenhalen van de Special Olympics European Summer Games in september 2014 een van zijn belangrijkste verwezenlijkingen.

Niettemin wacht hem nu een nieuwe uitdaging. Hij blijft actief binnen dezelfde sector en in dezelfde functie maar nu bij Landal GreenParks, een Nederlandse onderneming die bungalowparken in heel Europa exploiteert. Sinds december voert hij het algemeen management over Landal Hoog Vaals en heeft er de leiding over 101 vaste personeelsleden en 250 medewerkers in totaal. “Het is een mooi park met 355 bungalows”, vertelt hij. “En met veel faciliteiten zoals een 9 holes golfbaan, een multifunctioneel sportterrein, minigolf, indoor zwembad, bowling, enz.”

Regiowerking
Bart Everaert: “Ik stel vast dat er nog veel mogelijkheden onbenut liggen. Vaals is bekend als het drielandenpunt maar de streek is nog te onbekend. Daar wil ik verandering in brengen, samen met partners in de regio. Die regionale samenwerking heb ik in Mol ook altijd nagestreefd. Eigenlijk is de Kempen sterk vergelijkbaar met de regio hier, zowel op het vlak van taal, mentaliteit en het Bourgondische leven. Dat maakt dat ik me hier vanaf het eerste moment goed thuis voel.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer