Nieuws Kempen Genoeg gewerkt voor dit jaar

Genoeg gewerkt voor dit jaar

Genoeg gewerkt voor dit jaar

eindejaarDe redactie van Made in Kempen hangt de pen even aan de haak. De komende dagen komen we enkel bij je terug wanneer er echt belanghebbende economische nieuwsfeiten in de Antwerpse Kempen gebeuren. Ook de nieuwsbrief die elke ochtend in je mailbox valt, zal je een 10-tal dagen moeten missen. Maandagochtend 4 januari wordt je ochtendlijke leeshonger opnieuw gestild. Nog niet ingeschreven en wil je net als meer dan 10.000 andere abonnees dagelijks de Made in Kempen-nieuwsbrief ontvangen, vul dan je mailadres in via het vakje op de homepagina.

Voor ze zich laven aan allerlei lekkers wenst de redactie, commerciële dienst en directie je zeer fijne feestdagen, een voorspoedig 2016 met veel privé en zakelijke successen en vooral een zeer goede gezondheid voor jezelf en al je dierbaren. Graag tot binnenkort.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer