GEOTEA Schepen Luc De Backer (links) overhandigt de gouden ster voor kindvriendelijke horeca aan Jolien Van der Steen en Jenno Hallaert van GeoTea in Lille in het bijzijn van hun zoontje Jules. — © RR

GeoTea ontvangt gouden label voor kindvriendelijke horeca

Het koffie- en theehuisje GeoTea in de Rechtestraat in Lille ontving van het gemeentebestuur het gouden label voor kindvriendelijke horeca. De gouden ster bekroont de inspanningen van uitbaters Jolien Van der Steen en Jenno Hallaert om kinderen in hun zaak te verwelkomen.

Schepen Luc De Backer van Lille overhandigde aan Jolien Van der Steen en haar vriend Jenno Hallaert en hun zoontje Jules van GeoTea het label voor kindvriendelijke horeca. “Wij zijn bekroond met een prestigieuze gouden ster door de gemeente Lille als erkenning van onze inzet voor kindvriendelijke horeca”, vertellen de trotse uitbaters. “In onze missie om een gastvrije omgeving te creëren voor gezinnen, hebben we bij GeoTea een speciale plek gecreëerd waar kinderen zich kunnen vermaken. Ons speelhoekje is uitgerust met een keukentje, een treintafel, bouwblokken, kleurboeken en tal van andere activiteiten die de verbeelding van de kleintjes prikkelt.”

Kindermenukaart

GeoTea in het centrum van Lille beschikt ook over een verschoontafel en kinderstoelen om het dineren met de hele familie aangenaam te maken. “Onze speciale kindermenukaart zorgt ervoor dat zelfs de kritische kleine eters iets naar hun smaak vinden”, zeggen Jenno en Jolien. “Als kers op de taart bieden we zelfs een babystoel vanaf de geboorte, zodat ook de allerkleinsten veilig en comfortabel kunnen deelnemen aan de familie-ervaring. Wij danken de gemeente Lille voor deze gewaardeerde erkenning en beloven onze inspanningen voort te zetten om onze bezoekers, jong en oud, een fijne ervaring te bieden bij GeoTea.”

De gemeente heeft de voorbije maanden al meerdere gelijkaardige labels uitgereikt aan lokale horecazaken.