Nieuws Kempen Geysen Group geeft gas met truck en nieuwe CEO

Geysen Group geeft gas met truck en nieuwe CEO

De Geysen "Academy on Wheels"

Geysen Group geeft gas met truck en nieuwe CEO

Geysen Group in Westerlo heeft een nieuwe CEO. Jef Rymen komt aan het hoofd van het van oorsprong Kempens familiebedrijf, dat gespecialiseerd is in industrieel onderhoud bij industrie en productiebedrijven.

Rymen leidde tot voor kort de Business Industrie bij Imtech. Vroeger werkte hij ook als COO bij de Egemin Group (het huidige Agidens en Dematic) en als CEO bij Human Capital Group. De keuze voor Geysen was voor Jef niet moeilijk. “Ik zocht een uitdaging in een bedrijf met een echte familiale cultuur en passie voor techniek en innovatie. Er was direct een klik, zowel met de familiale aandeelhouders, de bestuurders, als met de personeelsleden. Ik kijk er naar uit om het bedrijf verder te doen groeien”, vertelt Jef.

In crisistijd investeren

In volle coronatijd duwt het bedrijf op het gaspedaal en versnelt het de uitbreiding van de Geysen Academy in Westerlo. Hier kunnen eigen technici, maar ook technici van klanten en scholieren opleidingen volgen in een mini-fabriek.  Geysen verdubbelde hier de capaciteit en gaat zelfs de baan op. Het bedrijf kocht een grote truck met uitschuifbare oplegger. Hierin staat een tweede mini-fabriek en leeromgeving, waarmee de “Academy on Wheels” bij klanten on site kan komen.

 

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.