Nieuws Kempen Geysen Industrial Maintenance in de prijzen

Geysen Industrial Maintenance in de prijzen

Geysen Industrial Maintenance in de prijzen

GEYSEN westerloTijdens de beurs Maintenance 2015 behaalde Geysen Industrial Maintenance uit Westerlo de tweede plaats in de rangschikking voor de Maintenance HR Award. Die award werd door sectorfederatie BEMAS samen met VOKA, Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland, voor de eerste keer uitgereikt.

Geysen is een gereputeerde nichespeler met bijna dertig jaar ervaring op het vlak van preventief en storingsonderhoud. Het bedrijf is actief in verscheidene sectoren zoals de voedingsindustrie, de farmaceutische nijverheid, de chemie-, auto-, energie- en de recyclagesector.

Focus op kernmissie
Algemeen directeur Erik Van Esbroeck mocht de prijs in aanwezigheid van een vijftiental werknemers in ontvangst nemen: “Het is een beloning voor het hard werk van heel mijn team. We hebben de bedrijfsstrategie de laatste twee jaar bij geschroefd. Vroeger deden we ook industriële projecten, maar daar zijn we vanaf gestapt om ons volledig aan onze kernmissie te wijden: het leveren van competente en flexibel inzetbare technici die zich probleemloos in verschillende bedrijfsculturen kunnen integreren. Ook duurzaamheid staat centraal in de strategie.”

Alex Geysen, voorzitter van de raad van bestuur, was zichtbaar tevreden: “Men roemde vooral onze visie op kwaliteitszorg en de ondersteuning en integratie van onze werknemers. Dat we de tweede plaats delen met een internationale speler als Actemium en het net moeten afleggen tegen het grote Alpro, is op zich al een prestatie voor een Kempens familiebedrijf.”

De aanpak van Geysen lijkt te werken: het bedrijf kent een mooie groei en heeft onlangs bijkantoren geopend in Sint-Niklaas en Kortrijk. Daardoor is Geysen Industrial Maintenance beter vertegenwoordigd in de belangrijkste Vlaamse industriezones. “Maar hier in de Kempen klopt ons hart en we blijven onze roots en onze Kempense mentaliteit trouw”, horen we nog bij Alex Geysen.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer