Nieuws Kempen Gloednieuwe ambassadrice Maud Van der Vorst heropent SuperJump

Gloednieuwe ambassadrice Maud Van der Vorst heropent SuperJump

Gloednieuwe ambassadrice Maud Van der Vorst heropent SuperJump

GEEL – Trampolinepark Superjump pakt uit met dubbel goed nieuws. Na maanden lockdown kan er vanaf maandag 15 juni weer gejumpt worden in het grootste trampolinepark van de Kempen. En Superjump heeft ook een nieuwe ambassadrice: Maud Van der Vorst.

Alles was maanden geleden al klaar om Maud Van der Vorst voor te stellen als nieuwe ambassadrice van Superjump, maar door de lockdown moest alles even op pauze worden gezet. Nu kan Superjump eindelijk uitpakken met deze samenwerking. “Maud Van der Vorst is  een fenomeen op TikTok (450.000 volgers), Instagram (55.000 volgers) en Youtube (20.000 volgers)”, weet Joachim Heuvinck, marketing manager van Superjump. “Ze is bijzonder gekend en geliefd bij ons grootste doelpubliek: jongeren van  6 tot 16 jaar. Daarnaast is Maud zelf grote fan van trampolinespringen. Dus was de keuze snel gemaakt om samen te werken.”

Maandagnamiddag heropent Superjump samen met Maud Van der Vorst het trampolinepark, dat corona-proof is gemaakt. “We starten het park de eerste weken op met een bezetting tot 50%, wat maakt dat mensen echt een zee van ruimte hebben. Bovendien gold vroeger al de regel dat er maar 1 persoon per trampolinevlak mag springen. Ook daar zitten we goed wat betreft social distancing. Naast het park is ook ons horeca-gedeelte aangepast met de nodige distancing tussen de tafeltjes. En ook buiten investeren we in de uitbreiding met een groot zomerterras. We raden mensen wel aan om te reserveren, als ze zeker willen zijn van een springplaatsje.”

In de loop van de komende maanden zijn er nog activiteiten gepland, waarbij ambassadrice  Maud met het publiek van Superjump in interactie gaat.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Kempen

COLUMN: Alles tech!

Elke vrijdag geeft redacteur Dorien haar zinnige, onzinnige of eigenzinnige kijk op de voorbije week. Wat deze week begon met… Lees meer

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.