Cedric Sels Renolux Cedric Sels en Jelle Van Laerhoven tonen trots hun nieuwe showroom in Retie. Foto: AF

Gloednieuwe showroom is mijlpaal voor Cedric Sels Schrijnwerk en Renolux

Cedric Sels Schrijnwerk en Renolux openden vrijdag een gloednieuwe showroom in Retie. Voor zaakvoerders Jelle Van Laerhoven en Cedric Sels is dit een flinke stap voorwaarts in de groei van de twee ondernemingen.

Cedric Sels en Jelle Van Laerhoven ontkurkten vrijdag de champagne. De zaakvoerders hadden iets te vieren, namelijk de opening van hun gloednieuwe showroom in Retie. “Voor ons is dit inderdaad een hele belangrijke stap. Voor offertebesprekingen is dit een veel aangenamere locatie dan onze industriehal in Mol.”

De van Arendonk afkomstige Cedric Sels stichtte het schrijnwerkersbedrijf en na een tijdje werd Jelle Van Laerhoven mede-zaakvoerder. Toen die laatste een vijftal jaren geleden van Arendonk naar Mol verhuisde, vond Cedric Sels Schrijnwerk onderdak in de St.-Apollonialaan. Ongeveer twee jaar geleden richtten beide zaakvoerders ook Renolux op, dat gespecialiseerd is in dakvensters.

Foto: AF

“In Mol beschikken we over een bureau, maar onze vestiging is vooral een opslagplaats. Toen dit pand langs de Turnhoutsebaan in Retie te koop stond, was het een buitenkans voor ons om naar buiten te treden en ons te tonen aan het brede publiek. Dit pand heeft verschillende voordelen, onder meer de vlotte bereikbaarheid maar uiteraard ook de zichtbaarheid.”