Nieuws Kempen Gloednieuwe tv-studio op komst in Beerse

Gloednieuwe tv-studio op komst in Beerse

Dominic De Gruyter en burgemeester Bart Craane (Foto: Ines Permentiers)

Gloednieuwe tv-studio op komst in Beerse

PFL Group heeft vandaag de symbolische eerste steen gelegd van haar nieuwe gebouw in Beerse. De uitbreiding, vlak tegen de bestaande gebouwen, is nodig om de groei van PFL op te vangen. “We hebben ruimte nodig voor onze video-afdeling, die momenteel het sterkst groeit”, zegt ceo Dominic De Gruyter.

“Je krijgt wat je verdient, zeg men wel eens. Ik wijd deze prachtige, zonnige dag heel graag aan mijn team. Want zij hebben dit meer dan verdiend!” Dominic De Gruyter stelt met trots zijn nieuw project voor, waarvan de aftrap is gegeven. Door de sterke groei van het ruimte aanbod van PFL Group is het huidige bedrijfspand te klein geworden. De ruimte zal met de nieuwbouw verdubbelen. Er is plaats voorzien voor een professionele tv- en opnamestudio, 3 gloednieuwe montageruimten en extra opslagruimte. Er komen ook moderne vergaderfaciliteiten en opleidingslokalen.

Vooral de tv-studio moet het paradepaardje van de PFL Group worden. “Ze zal voldoen aan alle huidige veiligheidsnormen. De ruimte zal volledig geluids- en lichtdicht zijn met een apart verluchtings- en aircosysteem. Aan het plafond kan tot 6 ton gewicht bevestigd worden.”

De PFL-Group is al 23 jaar actief in de audiovisuele sector en biedt technologische ondersteuning voor meetings en events, zowel live, hybride als virtueel. Het bedrijf heeft ook alles in huis voor video- en creatieve oplossingen.

Door de coronacrisis is zowat de hele evenementensector tot stilstand gekomen. Dominic De Gruyter bleef echter niet bij de pakken zitten en besliste al snel om over te schakelen naar virtuele events. Hij vertelde pas in een interview met Made In Kempen hoe hij als ondernemer het coronajaar heeft beleefd. Je kan het volledige interview hier herlezen.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Westerlo
Westerlo

Cool company in Roland-gebouwen

ACB Airco, een groothandel in aircotoestellen, heeft een gedeelte van het vroegere Roland-gebouw in gebruik genomen. Het gebouw stond al… Lees meer

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.