Nieuws Kempen Glow groeit van thuispraktijk naar volwaardig schoonheidssalon

Glow groeit van thuispraktijk naar volwaardig schoonheidssalon

Glow groeit van thuispraktijk naar volwaardig schoonheidssalon

GEEL – Ellen Leysen van schoonheidsinstituut Glow in Geel opent op vrijdag 13 december haar eigen winkel. Bovendien maakt ze kans om volgend jaar gekozen te worden tot ambassadrice van de sector van wellness en beauty.

Begin dit jaar veranderde Ellen de naam van haar zaak van Viva Wellness naar Glow. “Met de make-up, hairstyling en gelaatsverzorgingen die ik aanbied, klopt het verhaal helemaal. Nu verhuis ik ook van mijn minithuispraktijk naar een schoonheidssalon met winkel waar mensen kunnen binnenspringen voor de producten die ik gebruik. Daar was echt nood aan in de Kempen.”

Glow vestigt zich in een gebouw in de Dokter Van de Perrestraat in Geel dat enkele jaren leeg stond. “We gaan er nieuw leven in blazen. Op 13, 14 en 15 december zijn het Discovery Days. De meeste behandelingen zijn al volgeboekt maar ik geef ook gratis advies en handige tips voor make-up voor de feestdagen. De eerste 50 klanten ontvangen een goodiebag. De ruimte in de winkel waar ik workshops geef, is ook te huur.”

Naast de winkel verleent Ellen haar service nog steeds op verplaatsing bij klanten. “Onder de noemer Glow on the go gaan ik zelf en 2 extra mensen op zelfstandige basis de baan op.” De snelle opgang van Glow blijft ondertussen niet ongemerkt. “Ik ben geselecteerd voor Miss Wellness Beauty 2020”, vertelt Ellen trots. “Via die wedstrijd wordt de ambassadrice voor de sector van wellness en beauty gezocht.” De finale vindt plaats op zondag 26 april.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.