Nieuws Kempen GOE-Decor nu ook bij Groep T.O.M.

GOE-Decor nu ook bij Groep T.O.M.

GOE-Decor nu ook bij Groep T.O.M.

VOSSELAAR/OLEN – Groep T.O.M. dat interieurwerken uitvoert, neemt Goe Decor uit Vosselaar over, een decoratiewinkel met verf, stoffen en behang.

Vanaf 1 september behoort Goe Decor ook tot Groep T.O.M. De zaakvoerders van Goe Decor hebben ervoor gekozen om hun zaak over te dragen aan  T.O.M. Ze blijven ook zelf nog actief in de zaak.

“Op deze manier kan Goe Decor blijven bestaan en het personeel in dienst blijven, ook wanneer de huidige zaakvoerders op rust zijn”, licht Tom Peeters toe van Groep T.O.M. “En wij kunnen onze dienstverlening nog uitbreiden, want Goe Decor heeft een eigen naaiatelier voor raambekleding.”

De BVBA achter  Groep T.O.M., Kleur Op Maat bestaat dit jaar 10 jaar. Dat zou eind 2020 worden gevierd, maar door de onzekerheid vanwege corona zijn de feestplannen met een jaar uitgesteld.

 

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Poppel, Turnhout
Poppel

Opening Fintro Turnhout aan ring

Kempen Advies Verzekeringsmakelaars en het Fintrokantoor, die als geheel geleid worden door Luc Walschots, hebben een nieuw kantoor geopend in… Lees meer