Nieuws Kempen Gosselin wordt consolidatiehub voor binnenscheepvaart

Gosselin wordt consolidatiehub voor binnenscheepvaart

Gosselin wordt consolidatiehub voor binnenscheepvaart

DEURNE – Containers die naar en uit de Antwerpse haven gaan via het Alberkanaal, kunnen voortaan geconsolideerd worden op de Gosselin terminal. Nadien worden de containers er minstens per 20 naar één van de deep sea terminals gestuurd. Deze nieuwe manier van werken maakt deel uit van het actieplan containerbinnenvaart in de haven.

“We zijn 100% voorbereid”, zegt Marc Smet, ceo van de Gosselin Group. “Verleden jaar breidden we onze terminal uit met 20.000 m², waardoor we het extra volume perfect kunnen behandelen.”

Binnenvaartoperatoren kunnen aan een overslag van 5 euro volumes bundelen, waarop de consolidatiehubs het transport van en naar de maritieme terminals organiseren aan een vastgelegd transporttarief per hub.

Reageer op dit bericht

Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Poppel, Turnhout
Poppel

Opening Fintro Turnhout aan ring

Kempen Advies Verzekeringsmakelaars en het Fintrokantoor, die als geheel geleid worden door Luc Walschots, hebben een nieuw kantoor geopend in… Lees meer