Nieuws Kempen Grafische Groep Matthys vrolijkt de file op

Grafische Groep Matthys vrolijkt de file op

Grafische Groep Matthys vrolijkt de file op

Postfly Muizenvenstraat TurnhoutSinds begin deze week de werken zijn gestart aan de Steenweg op Gierle in Turnhout is het opvallend druk in de Muizevenstraat, een anders rustige verbindingsstraat tussen die Steenweg op Gierle en de Slachthuisstraat. Een deel van de dag staat er een file voor de tijdelijke verkeerslichten aan de Slachthuisstraat. Dat bracht Grafische Groep Matthys op het idee om de filerijdende automobilisten op te vrolijken met een leuk spandoek.

“Door de wegwerkzaamheden moet het verkeer nu langs ons omrijden”, vertelt Bart Lauwaert, sales- en marketingmanager bij Grafische Groep Matthys. “Een heel deel van de dag staat het verkeer hier stil en dan zagen we dat de automobilisten onze kant opkeken. En dachten we: laten we daar iets mee doen.”

Glimlach
Het spandoek is zo’n 16m lang en brengt naast grappige figuren ook de webshop Postfly onder de aandacht. Voor de gelegenheid wordt courant KMO-drukwerk zoals briefpapier, visitekaartjes, flyers en posters aan een verminderd tarief aangeboden. “Een filekorting is misschien niet het juiste woord, maar daar komt het eigenlijk wel op neer”, zegt Lauwaert. “We stellen vast dat het spandoek een glimlach op het gezicht tovert van sommige automobilisten. Als we een beetje de frustratie bij de automobilisten kunnen wegnemen, is onze actie geslaagd. Daarnaast willen we natuurlijk onszelf wat in de kijker zetten.”

Het spandoek blijft alleszins hangen tot het einde van de werken aan de Steenweg op Gierle. Tenzij een felle storm daar anders over beslist.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer