Nieuws Kempen Graszoden Van Bael zoekt landbouwgrond

Graszoden Van Bael zoekt landbouwgrond

Graszoden Van Bael zoekt landbouwgrond

bart van baelBart Van Bael is met zijn bedrijf Graszoden Van Bael net vijf jaar bezig en kampt met een luxeprobleem: hij verkoopt meer graszoden dan dat hij er zelf kan kweken. Hij is op zoek naar landbouwgrond die hij kan huren om zijn graszoden op te kweken.

De familiezaak uit Meerhout kweekt grasmatten en renoveert gazons, vooral voor particulieren maar ook in onderaanneming van grote tuinaannemers. “We hebben deze week in één tuin 1200 vierkante meter graszoden moeten leggen. Dat is vrij uitzonderlijk, meestal plaatsen we zo’n 200 à 300 vierkante meter, soms eens 500, maar boven de 1000 hadden we nog niet gedaan. Ja, de zaken gaan goed. Ik heb zelf 8 hectaren grond waar ik graszoden kweek, maar ik verkoop jaarlijks 11 hectaren grasmatten. Dat maakt dat ik bij collega’s moet aankopen en daardoor slinkt mijn marge natuurlijk. Dus ben ik op zoek naar nieuwe landbouwgrond die ik kan huren en waar ik graszoden kan kweken.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Hoogstraten
Hoogstraten

Zero emissie tijdens het zware werk

Gebroeders Geens, het familiebedrijf achter Knikmops en Rollmops, stelt nu ook een elektrische kniklader voor. De zoektocht naar een geëlektrificeerde… Lees meer

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer