Nieuws Kempen Gratis barbecue van Kuzina Catering voor gouden tip over de vernielingen in De Liereman

Gratis barbecue van Kuzina Catering voor gouden tip over de vernielingen in De Liereman

Gratis barbecue van Kuzina Catering voor gouden tip over de vernielingen in De Liereman

OUD-TURNHOUT – De recente wandaden tegen de natuur in Landschap De Liereman laten ook ondernemers niet onberoerd. Dave Laermans van Kuzina Catering neemt het op een originele manier op voor het natuurgebied. Hij biedt een volledig verzorgde barbecue aan voor 25 personen aan wie de gouden tip kan bieden naar de dader die enkele dagen geleden meer dan honderd bomen verminkte met een kettingzaag.

“Een volledige BBQ voor 25 pers inclusief drank voor diegene met de gouden tip die leidt naar de liereman terrorist. Hopelijk pakken ze hem/haar/x snel, maar BBQ kan pas geleverd worden als het mag van de Marc.” Zo staat het sinds gisteren op de faceboopagina van Kuzina Catering. Het gaat om een spontane actie van zaakvoerder Dave Laermans. “Het was een impulsieve reactie op het nieuws. Ik woon zelf aan de Liereman, ik ga er ook vaak wandelen. We waren al bezig om een steunactie op te zetten na de recente brand in de Liereman, maar nu wou ik snel iets kunnen bijdragen. ik heb me bedacht: ik kan geen bomen verzorgen, maar ik kan wel koken. En dus heb ik het zo aangepakt”, reageert Laermans.

Kuzina heeft eerder ook al samengewerkt met de toeristische diensten in de streek en organiseerde ooit al een barbecue in De Liereman. Hij wil ook het personeel van het natuurgebied binnenkort nog iets aanbieden om zijn waardering te uiten. Zijn recentste actie heeft voorlopig nog niet de gouden tip doen binnenlopen.

“Ik heb nog niets vernomen. Maar ik hoop dat als iemand iets weet, die direct naar de politie stapt. Ik zal het dan van de politie wel horen”, redeneert Dave Laermans. “Wel heeft mijn actie al veel reactie losgemaakt. Het is bijvoorbeeld enorm veel gedeeld op Facebook. Ik hoop dat we op deze manier toch duidelijk kunnen maken dat dergelijke wandaden, zoals die zijn gebeurd in De Liereman, echt niet kunnen.”

Reageer op dit bericht

Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.