Nieuws Kempen Groeisubsidie rendeert bij Hydraumec

Groeisubsidie rendeert bij Hydraumec

Groeisubsidie rendeert bij Hydraumec

RIJKEVORSEL – Hydraumec laat van zich horen. De hersteller van hydraulica leidde tot nu een bestaan in de luwte. Maar met een groeisubsidie en de hulp van een communicatiebureau maakt het bedrijf zich meer zichtbaar.

Hoewel Hydraumec al indrukwekkende klanten heeft in de haven en onder de grootste Belgische bedrijven, was het bedrijf nog niet bekend bij een breed publiek. Nu wil het gestructureerd naar buiten treden. Dit werd door de Vlaamse overheid erkend als een kantelmoment waardoor dit hele proces werd gesubsidieerd met een groeisubsidie van 50%. De Merksmederij (Geel) begeleidde de transitie waarbij de profilering naar buiten werd scherp gesteld, de strategie bepaald en alle interne processen werden aangepast. Ook werd er een interventiedienst ingericht die hydraulische componenten zo snel mogelijk ter plaatse bij de klant kan herstellen of, in functie van de continuïteit van de productie van de klant, met prioriteit in de werkplaats aan de Vijversweg in Rijkevorsel. Met resultaat blijkt nu. Het succes heeft al geleid tot de investering in een extra CNC-draai- en freesbank en de aanwerving van 2 nieuwe medewerkers.

Reageer op dit bericht

Onderneming

Gerelateerde berichten

Kempen

COLUMN: Alles tech!

Elke vrijdag geeft redacteur Dorien haar zinnige, onzinnige of eigenzinnige kijk op de voorbije week. Wat deze week begon met… Lees meer

Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Poppel, Turnhout
Poppel

Opening Fintro Turnhout aan ring

Kempen Advies Verzekeringsmakelaars en het Fintrokantoor, die als geheel geleid worden door Luc Walschots, hebben een nieuw kantoor geopend in… Lees meer