Nieuws Kempen Groep Hillewaere creëert bedrijvencentrum d’Offiz

Groep Hillewaere creëert bedrijvencentrum d’Offiz

Groep Hillewaere creëert bedrijvencentrum d’Offiz

In het toekomstige bedrijfspand van vastgoed- en verzekeringsgroep Hillewaere aan de Parklaan in Turnhout komt onder de naam d’Offiz ook een bedrijvencentrum. 1 november moet het open gaan en er is plaats voor een 25 tot 30 bedrijven met zo’n 150 medewerkers. “In de regio is nood aan een initiatief als dit”, zegt Frédéric Robberechts, bij Hillewaere verantwoordelijk voor bedrijfsvastgoed.

Bedrijven die Hillewaere voor ogen heeft, zijn actief in de financiële en bouwsector, niet toevallig de domeinen waarin ze zelf bewegen. “Een HR-bureau, architectenkantoor, accountancy”, somt Frédéric Robberechts op. “We kennen bijvoorbeeld nogal wat mensen die hier in de grensstreek wonen en naar hun bedrijf in Nederland rijden of thuis werken. Hen nodigen we uit om naar hier te komen. Ook starters zijn welkom.”

Flexibel
D’Offiz positioneert zich als makkelijk bereikbaar vanaf de E34-snelweg en langs de Ring in Turnhout. Ook biedt het flexibele kantoor- en vergaderfaciliteiten aan met 1.500 m2 individuele kantoren die zijn op te delen naar keuze, 10 flex offices en 50 flex desks. Daarbij komen vergaderruimtes, een eventruimte en een lunchbar. Huren kan naargelang de noodzaak en de gebruiker betaalt volgens het gebruik.

“We willen flexibel inspelen op de behoeften en daarnaast een community creëren”, legt Robberechts uit. “Doordat mensen mekaar tijdens de middag ontmoeten in de lunchbar, ontstaan samenwerkingen en kruisbestuivingen.”

Momenteel zijn de verbouwingswerken aan het voormalige pand van Delta Lloyd, dat 7 jaar leegstond, nog volop aan de gang. Op de benedenverdieping komen de kantoren van Hillewaere zelf. Die verhuizing is in oktober gepland.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer