Nieuws Kempen Groep Peter Deckers besteedt vlootbeheer uit aan Van Kelst en J&T Autolease

Groep Peter Deckers besteedt vlootbeheer uit aan Van Kelst en J&T Autolease

Groep Peter Deckers besteedt vlootbeheer uit aan Van Kelst en J&T Autolease

HEIST-OP-DEN-BERG / SCHRIEK – Woonontwerp Peter Deckers uit Heist-op-den-Berg kondigt een intensieve samenwerking aan met Garage Van Kelst uit Schriek en J&T Autolease voor wat betreft het beheer van het wagenpark van het bedrijf.

De Groep Peter Deckers gaat voor de vloot bedrijfswagens van al haar onderneming samenwerken met J&T Autolease en Garage Van Kelst. Hiermee wil de groep het wagenparkbeheer zoveel mogelijk uitbesteden om zich volledig te focussen op hun hoofdtaken en er voor zorgen dat de werknemers in alle omstandigheden mobiel blijven.

De Groep Peter Deckers omvat naast Woonontwerp Peter Deckers ook nog Ecolectric voor de elektriciteitswerken, Van der Auwera – Invatral voor verwarming en ventilatie, G&P voor gyproc en schrijnwerkerij en Janssens-Luyten voor schilder- en decoratiewerken.

Op dit moment bezitten de bedrijven van de groep samen een wagenpark van 45 bedrijfsvoertuigen in eigen beheer. Dit brengt natuurlijk heel wat administratief werk met zich mee en met de groei van de Groep Peter Deckers is er gezocht naar een oplossing. Garage Van Kelst bracht hiervoor de oplossing aan: operationele leasing op maat via J&T Autolease.

J&T Autolease is net als Van Kelst een onderdeel van de Van Mossel Automotive Group. Op vrijdag 21 februari wordt de samenwerking officieel voorgesteld bij Garage Van Kelst in Schriek.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Poppel, Turnhout
Poppel

Opening Fintro Turnhout aan ring

Kempen Advies Verzekeringsmakelaars en het Fintrokantoor, die als geheel geleid worden door Luc Walschots, hebben een nieuw kantoor geopend in… Lees meer