Nieuws Kempen Groep T.O.M. is voortaan de naam voor totaalconcepten in interieur

Groep T.O.M. is voortaan de naam voor totaalconcepten in interieur

Groep T.O.M. is voortaan de naam voor totaalconcepten in interieur

OLEN – Groep T.O.M. wordt de nieuwe naam van een bedrijf dat drie entiteiten van dezelfde zaakvoerder bundelt. Die zaakvoerder heet toevallig ook Tom, achternaam: Peeters.

Peeters had al het bedrijf ‘Kleur op maat’, specialist in gyprocwerken, decoratiewerken, lakwerken, kleuradvies, raamdecoratie  en schilderwerken. Daar kwam twee jaar geleden een Sigma verfwinkel bij in Westerlo en meer recent ook een schrijnwerkersatelier: ‘Meubel op maat’.

Omdat de afzonderlijke namen de lading niet meer dekken en om alles opnieuw duidelijk aan de klant te presenteren, komen de drie onderdelen nu samen onder de naam Groep T.O.M., waarbij TOM staat voor Totaalproject Op Maat.

“We zijn met dat schrijnwerkersatelier begonnen omdat we daar toch een duidelijke vraag voelden”, vertelt Tom Peeters. “Tot nu werkten we daarvoor met onderaannemers. Uiteindelijk is het voor ons financieel interessanter om dit in eigen beheer te doen. Voor dat atelier hebben we 3 extra mensen in dienst genomen.”

De BVBA, die wel Kleur Op Maat blijft heten, bestaat binnenkort tien jaar. Dat wordt eind 2020 gevierd met een reeks feestelijkheden en speciale acties.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Poppel, Turnhout
Poppel

Opening Fintro Turnhout aan ring

Kempen Advies Verzekeringsmakelaars en het Fintrokantoor, die als geheel geleid worden door Luc Walschots, hebben een nieuw kantoor geopend in… Lees meer