Cis_en_Louis Cis & Louis.

Groep Van Roey eert trouwe medewerkers Cis en Louis

Al meer dan 280 jaar is de groep Van Roey in Rijkevorsel verankerd. De loyaliteit van het personeel is er indrukwekkend. Na respectievelijk 50 en 45 jaren dienst viert het bedrijf Louis Van Hemeldonck en Cis Geysen. Als bekroning van hun mooie carrière ontvingen zowel Louis als Cis de Gouden Palm der Kroonorde uit handen van de familie Van Roey.

Heel wat werknemers bij groep Van Roey starten er hun carrière om nadien intern door te groeien. Doordoor zijn personeelsleden met meer dan 10 jaar ervaring eerder regel dan uitzondering. Dat is ook het verhaal van Louis Van Hemeldonck en Cis Geysen, die allebei op pensioen gaan.

Louis startte zijn carrière als arbeider bij Staalbeton om na 50 dienstjaren af te zwaaien als meestergast. Ook Cis doorliep bij de aannemer Van Roey een mooi groeitraject: van arbeider werd hij ploegbaas, nadien meestergast en na 45 jaren dienst rondde hij zijn carrière af als werfleider.

Eddy Cox, gedelegeerd bestuurder groep Van Roey: “Niet alleen de familie Van Roey maar ook ikzelf zijn enorm fier dat we mannen zoals Louis en Cis als collega hebben mogen kennen. Dankzij hun arbeidsethos en doorzettingsvermogen hebben zij met hun ervaring het verschil gemaakt voor onze klanten maar ook voor hun collega’s. Allebei begonnen op de werkvloer en doorgegroeid naar een verantwoordelijke functie, een rol waarin ze hun ervaring en mentaliteit konden doorgeven aan de nieuwe generatie. Een mooie illustratie van onze typische bedrijfscultuur 'Bouwen met mensen'.”