Nieuws Kempen Groep Versmissen smeedt nieuw management

Groep Versmissen smeedt nieuw management

Groep Versmissen smeedt nieuw management

Vlnr: Peter Van de Water (Alucotec), Kristof Mateusen (Huybregts-Reynders), Joris Boonen (Versanico), Frans Versmissen (Groep Versmissen), Katrien Wijnen (Groep Versmissen), Rudi Mertens (Huybregts-Reynders), Steven Wagemans (Glaswerken Vanheertum).

Vlnr: Peter Van de Water (Alucotec), Kristof Mateusen (Huybregts-Reynders), Joris Boonen (Versanico), Frans Versmissen (Groep Versmissen), Katrien Wijnen (Groep Versmissen), Rudi Mertens (Huybregts-Reynders), Steven Wagemans (Glaswerken Vanheertum).

Groep Versmissen uit Turnhout heeft de voorbije maanden een vernieuwd management uitgetekend en treedt daarmee naar buiten aan de hand van een nieuw groepslogo en een nieuwe website. Met Huybregts-Reynders (algemene bouwwerken), Alucotec (aluminium ramen en deuren), Glaswerken Vanheertum (glas) en Versanico (verwarming, sanitair en ventilatie) overkoepelt Groep Versmissen vier bedrijven die actief zijn in de bouw. “We willen ons nadrukkelijker profileren als een complete partner”, zegt afgevaardigd bestuurder Frans Versmissen.

“Sinds augustus 2014 waren we bezig met het samenstellen van een kader met een verantwoordelijke per bedrijf en het plaatsen van de juiste mensen op de juiste plaats”, legt Frans Versmissen uit. “Dat team staat nu volledig op punt. Om dat ook te tonen aan de buitenwereld, lieten we een nieuw groepslogo maken, een kwestie van herkenbaarheid om als groep naar buiten te treden.” Tegelijk werden de logo’s van elk bedrijf gerestyled.

Gecentraliseerd
De bedrijven van Groep Versmissen zijn sinds vorig jaar allemaal aan de Koeybleuken in Turnhout gevestigd, op de site van de vroegere Frac. “Dat vergemakkelijkt de communicatie en de onderlinge samenwerking”, weet de afgevaardigd bestuurder. “Vroeger waren we een verzameling van bedrijven, nu is er een veel grotere integratie. We laten de synergie beter werken en benaderen projecten als een geheel.”

Frans Versmissen stuurt de groep aan, blijft verantwoordelijk voor de strategie en volgt een aantal belangrijke commerciële dossiers op. De nieuwe website verduidelijkt de groepsstructuur en linkt door naar de website van elk afzonderlijk bedrijf. “Hiermee tonen we aan dat we alle mogelijkheden in eigen huis hebben”, vat Versmissen samen. Recent werd trouwens 150.000 euro geïnvesteerd in een nieuwe CNC-machine voor glas en een slijpmachine om glas te polieren voor Glaswerken Vanheertum.

Groep Versmissen realiseert jaarlijks een groepsomzet van 12 miljoen euro. Huybregts-Reynders is met zijn 25 werknemers de belangrijkste werkgever.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer