Nieuws Kempen Grootste HubSpot-partner dankzij overname
Kempen

Grootste HubSpot-partner dankzij overname

Intracto neemt Mia Interactive over

“Samen met Mia Interactive versterken we ons op onze 5 domeinen: strategie, creatie, content, marketing en technologie.” Intracto Group, met hoofdzetel in Herentals, heeft het Antwerpse Mia Interactive overgenomen. Hierdoor wordt het de grootste partner van HubSpot in België.

 

De afgelopen 15 jaar groeide Mia Interactive uit tot een gerespecteerd agency met 20 medewerkers in strategie, web development en online marketing. Het spitst zich toe op leads genereren en digitale groei. Klantenvragen werden de afgelopen jaren steeds breder en vroegen meer expertise, en daarom zocht Mia Interactive een partner.

Digitale vraagstukken

“De enorme groeispurt van Intracto Group de laatste jaren was eigenlijk voor ons een moment om na te denken over de toekomst”, vertelt Steven Van Duyse, Strategic Director bij Mia Interactive. “Klanten vragen steeds meer om end-to-end ontzorgd te worden, en kiezen liever niet voor een veelheid aan nichebureaus. Met Intracto Group zijn we in staat om met het hele team elk digitaal vraagstuk aan te pakken”.

Marketing automation

“Vooral de ervaring van Mia Interactive in HubSpot een heel sterke troef,” vindt Pieter Janssens, ceo van Intracto Group. “Marketing automation zal de komende jaren alleen maar aan belang winnen en dat we samen met Mia Interactive, de grootste partner van HubSpot worden in België, is voor ons team en onze klanten erg waardevol.”

Het verhaal van Intracto Group begon in 2005. Intussen werken er ruim 1.345 teamleden in België en Nederland.