Nieuws Kempen Grote erkenning voor Robojob

Grote erkenning voor Robojob

Grote erkenning voor Robojob

HEIST-OP-DEN-BERG – Fanuc, wereldwijd marktleider in robotica die zopas de bouw zijn Benelux-hoofdkantoor startte in Mechelen, heeft RoboJob de hoofdprijs toegekend tijdens zijn tweejaarlijkse award ceremonie. Het Heistse bedrijf kreeg de Grand Award, ofwel de hoogst mogelijke erkenning van Fanuc.

Paul Ribus, managing director van Fanuc Benelux: “Deze onderneming heeft zich de afgelopen 13 jaar opgeworpen als een uniek, innovatief bedrijf dat een volledig nieuw marktsegment in het leven heeft geroepen. Met de Grand Award willen we niet enkel deze innovatieve status erkennen, maar RoboJob ook bedanken als jarenlange trouwe partner van Fanuc.”

De laatste jaren is RoboJob international zeer actief, met installaties in Italië, Spanje, Japan en de Verenigde Staten.  “Ook dat heeft ertoe bijgedragen dat RoboJob de Grand Award heeft ontvangen”, vertelt Ribus. “Deze prijs erkent uitzonderlijke prestaties over de volledige lijn. De Grand Award kan je maar één keer ontvangen, en daarom moet het volledige plaatje ook helemaal kloppen. Ik ben enorm fier dat een bedrijf uit de Benelux deze prijs mag ontvangen.”

Uiteraard is Helmut De Roovere blij met de erkenning. “Als ik zie welke bedrijven deze award eerder al mochten ontvangen, ben ik enorm fier dat RoboJob zich bij deze selecte groep mag aansluiten.  Dit is zeker niet mijn verdienste, maar de verdienste van een hardwerkende ploeg die bestaat uit jonge talenten en ervaren gidsen. Deze award is de erkenning voor hun talent en harde werk. Fantastisch dat we het jaar op deze manier mogen afsluiten.”

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.