Nieuws Kempen Group De Wolf gaat voor groei na management buy-out

Group De Wolf gaat voor groei na management buy-out

Group De Wolf gaat voor groei na management buy-out

TURNHOUT – Group De Wolf, transport en logistiek bedrijf, is klaar voor een nieuwe toekomst. Het bedrijf is overgenomen door nieuwe eigenaars. Eigenlijk gaat het om een management buy-out, want de nieuwe eigenaars zijn mensen die al vele jaren in het bedrijf actief waren.

Didier Potters en zijn vader Pascal Potters hebben de krachten gebundeld met de broers Jef en Fons De Wolf en Luc De Koninck om Group De Wolf over te nemen. Hun rollen binnen het bedrijf zijn nu wat herverdeeld.

“We willen een nieuw elan geven aan het bedrijf en nog groei realiseren”, vertelt Didier Potters, de nieuwe CEO. “Het voordeel is dat we het bedrijf al door en door kennen, wat natuurlijk het ideale scenario is. Er is geen overgangsfase, geen inwerkperiode, geen hick-ups voor onze klanten. De dienstverlening loopt door zoals de klanten het van ons gewoon zijn, maar dan efficiënter, professioneler en met een nieuwe en frisse kijk.”

De nieuwe eigenaren zullen zich focussen op transport en logistiek. De afdeling van het medisch personen vervoer blijft in handen van de vorige eigenaars en maakt geen deel meer uit van Group De Wolf. Het bedrijf  blijft bestaan onder de noemer Group De Wolf met Red Line Service (RLS) als transportafdeling en Red Line Logistic Services (RLLS) als logistieke afdeling. De nieuwe eigenaars kijken er alvast naar uit om samen met alle personeelsleden en de klanten binnen 5 jaar het 100 jarig bestaan van Group De Wolf te vieren.

“We willen Group De Wolf nieuw leven inblazen en een moderne en efficiëntere versie van onszelf worden. We zetten ook stappen om actief te worden op nieuwe terreinen, zoals koeltransporten, containertractie, transport met walking floor trailers, multimodaal transport enzovoort. Ook op het vlag van opslag en logistieke dienstverlening zijn we bezig met groeiplannen. Maar daarover willen we pas later meer kwijt.”

Group De Wolf is gevestigd in de Slachthuisstraat in Turnhout en stelt 45 mensen tewerk.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Poppel, Turnhout
Poppel

Opening Fintro Turnhout aan ring

Kempen Advies Verzekeringsmakelaars en het Fintrokantoor, die als geheel geleid worden door Luc Walschots, hebben een nieuw kantoor geopend in… Lees meer