Group De Wolf genomineerd voor Award Excellente Onderneming

group de wolf

Naast Belgabroed uit Merksplas en BIG uit Geel maakt ook Group De Wolf uit Turnhout kans op de Award Excellente Onderneming 2013 voor het arrondissement Turnhout. Group De Wolf is de commerciële naam voor vier ondernemingen, die instaan voor personenvervoer, een express koeriersdienst, logistiek & warehousing en een douanekantoor. “Door in te zetten op informatisering, automatisering, kwaliteitscontrole, innovatieve mobiliteitsconcepten en vooral een uitmuntende klantenservice, weten we steeds meer klanten te overtuigen”, zegt Wies Verhulst van Group De Wolf. “We laten niets aan het toeval over bieden altijd net dat ietsje meer service. Hierdoor zijn we een bloeiende onderneming die staat voor 95 medewerkers, 70 wagens en meer dan 30 000 vierkante meter opslagruimte.”

Group De Wolf heeft de afgelopen jaren ingezet op automatisering en digitalisering. “Wagens, ladingen en documenten zijn continu traceerbaar en raadpleegbaar”, legt Verhulst uit. “Onze chauffeurs en magazijniers krijgen van ons alle mogelijke moderne tools aangereikt die hen het werken eenvoudiger maken én de klant nog meer betrouwbare kwaliteit biedt.”

In de toekomst zal Group De Wolf blijven innoveren. “We kunnen niet anders”, vertelt Verhulst. “We zijn een bedrijf dat liever voor dan achter de feiten aanloopt. Mobiliteit in Vlaanderen is een uitdaging, maar wij zien dit voor ons bedrijf ook als een opportuniteit. Wij werken concepten uit die een besparing betekenen voor onze klanten én die een positieve impact hebben op het leefmilieu. Natuurlijk hebben wij lange termijnrelaties met onze klanten voor ogen.”

Voka Kempen combineert de uitreiking van de zesde Award Excellente Onderneming op donderdag 26 september met de jaarlijkse ledenontmoeting en de viering van de jarige bedrijven. Voor en na de award uitreiking kunnen de aanwezigen een bezoek brengen aan in een informele netwerkbeurs waarop de nieuwe leden van Voka Kempen zich voorstellen.