Nieuws Kempen Group De Wolf is Excellente Onderneming

Group De Wolf is Excellente Onderneming

Group De Wolf is Excellente Onderneming

group de wolfBestuurder Francis De Wolf en Managing Director Wies Verhulst van Group De Wolf uit Turnhout mochten donderdagavond uit handen van gedeputeerde Ludwig Caluwé de Award Excellente Onderneming 2013 voor het arrondissement Turnhout in ontvangst nemen. “Ik wil de juryleden bedanken voor de nominatie en de award”, zegt bestuurder Francis De Wolf in een eerste reactie. De prijs, die uitgereikt is op de Ledenontmoeting van Voka Kempen, is een initiatief van de Provincie Antwerpen en Voka – Kamer van Koophandel Kempen. “Het is een hele eer om na een lange carrière deze erkenning te krijgen. Het is een hele erkenning voor ons team en we zullen het al onze mensen zeker laten weten.”

De Award Excellente Onderneming wil het ondernemerschap op een positieve wijze in de kijker zetten. De award gaat naar bedrijven in volle groei wat betreft omzet, toegevoegde waarde en personeel. Naast deze drie criteria peilt de jury naar het beleid inzake innovatie, human resources, marketing en internationalisatie. Elk jaar worden uiteindelijk drie bedrijven genomineerd. Group De Wolf haalde het dit jaar van Belgabroed uit Merksplas en BIG (Brandweer Informatiecentrum Gevaarlijke stoffen) uit Geel. “Net als bij de vorige edities moesten we in de Kempen weer een keuze maken uit drie bijzonder sterke kandidaten”, zegt gedeputeerde voor economie en voorzitter van de jury Ludwig Caluwé. “De drie genomineerde bedrijven blinken allemaal uit en zetten alle drie schitterende resultaten neer. In drie totaal verschillende sectoren, wat vergelijken niet altijd even gemakkelijk maakt. Maar – zo gaat dat met prijzen – er kan er maar één de winnaar zijn.”

Uiteindelijk koos de jury dus voor Group De Wolf als winnaar van de Award Excellente Onderneming. “In een bijzonder uitdagende sector met bikkelharde concurrentie weet dit bedrijf gestaag te groeien”, licht Caluwé de beslissing toe. “Het is de overtuiging van de jury dat deze groei het resultaat is van het doorzettingsvermogen, het stomende ondernemersbloed dat door de aders van dit familiebedrijf loopt, van durf en ambitie en van de continue aandacht om net iets verder te gaan voor hun klanten, vooral op het vlak van kwaliteit. Group De Wolf heeft ook een duidelijke visie op haar toekomst en heeft een mooie structuur uitgebouwd om deze strategie te realiseren. Dit bedrijf is klaar voor nog jaren van mooie groei en verdient de Award Excellente Onderneming 2013.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.