Nieuws Kempen Group De Wolf neemt CIB uit Turnhout over

Group De Wolf neemt CIB uit Turnhout over

Group De Wolf neemt CIB uit Turnhout over

cibGroup De Wolf, actief in logistiek en transport, heeft de activiteiten, het wagenpark en het personeel van CIB zieken- en rolstoelvervoer uit Turnhout overgenomen. Het lanceert hiermee zijn Medical Transport Services, waarmee het een brede waaier aan transportdiensten voor de gezondheidssector biedt. De belangrijkste activiteiten zijn rolstoel- en ziekenvervoer, transport van patiënten die regelmatig naar het ziekenhuis moeten voor behandelingen, het ophalen van zieken en gewonden en het vervoer van medische apparatuur en instrumenten. Group De Wolf doet nu al personenvervoer voor de huisartsenwachtpost in Turnhout.

Medical Transport Services start op 1 mei met 3 ziekenwagens en 2 rolstoelwagens. 2 extra ziekenwagen en 2 bijkomende rolstoelwagens zijn al besteld. Op die manier kan het vervoerbedrijf klanten bedienen doorheen de Kempen en in een 2de fase in de hele provincie Antwerpen.

Efficiënt vervoer
CEO Didier Versmissen: “We zien in de Kempen steeds meer gespecialiseerde gezondheidsinstellingen en samenwerkingsverbanden tussen de regionale ziekenhuizen. Wij kunnen de coördinatie en efficiëntie bieden die in het vervoer tussen die instellingen van cruciaal belang zijn.”

Rudy Meeuwes, voormalig afgevaardigd bestuurder van CIB en al meer dan 20 jaar actief in de sector, maakt samen met zijn gespecialiseerde medewerkers van CIB mee de overstap naar Medical Transport Services.

Group De Wolf realiseerde in 2015 een omzet van ongeveer 10 miljoen. Francis De Wolf, eigenaar van Group De Wolf, is enthousiast over de nieuwe aanwinst. “Medical Transport Services is een logische en verstandige uitbreiding van onze activiteiten waarmee we onze positie als gevestigde waarde in de Kempen verder verstevigen en verankeren.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.