Nieuws Kempen Group De Wolf neemt MTS uit Meerhout over

Group De Wolf neemt MTS uit Meerhout over

Group De Wolf neemt MTS uit Meerhout over

group de wolfGroup De Wolf uit Turnhout heeft Meerhout Taxi Service, kortweg MTS, overgenomen. De zeven voertuigen en drie medewerkers maken mee de overstap naar de nieuwe eigenaar. “Hun activiteiten sluiten perfect aan bij de onze”, motiveert COO Didier Versmissen van Group De Wolf de overname.

MTS is een familiebedrijf dat meer dan 25 jaar bestaat en actief is in het personen- en goederenvervoer. Het heeft door de jaren heen een mooie klantenportefeuille opgebouwd. Het wagenpark bestaat enerzijds uit auto’s voor personenvervoer en anderzijds uit kleine vrachtwagens en grote en kleine bestelwagens.

Group De Wolf is actief op drie markten: professional car service (personenvervoer), logistics & warehousing en road transport (goederenvervoer). 2015 stond voor het bedrijf in het teken van het opzetten van een sterke structuur en het uittekenen van een marketingbeleid.

Werkgebied uitbreiden
Met de overname van MTS beschikt Group De Wolf over een vloot van 58 wagens voor personenvervoer. “MTS had een aantal klanten in de regio Limburg. Door de overname kunnen we ons werkgebied verder uitbreiden en heel Vlaanderen bedienen”, legt Didier Versmissen uit. In de activiteit Road Transport kan het bedrijf een service in heel Europa aanbieden met 53 wagens, gaande van koerier tot volle vrachtladingen en groupage. In Turnhout beschikken ze over een warehouse met een oppervlakte van 20.000m².

In 2014 nam Group De Wolf ook al Ardissandro uit Geel over. Didier Vermissen bevestigt dat ze gericht op zoek blijven gaan naar opportuniteiten die passen in de groeistrategie van het bedrijf.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer