Nieuws Kempen Group De Wolf opnieuw op overnamepad

Group De Wolf opnieuw op overnamepad

Group De Wolf opnieuw op overnamepad

Group De WolfNadat Group De Wolf eerder vorig jaar Top Line Distributie inlijfde, nam het nu Ardissandro uit Geel over. Ardissandro is gespecialiseerd in personenvervoer en heeft een express koerierdienst. In de overname zitten de tien wagens en zeven personeelsleden van Ardissandro vervat.

“Met Top Line wilden we onze afdeling goederenvervoer versterken, met Adrissando zijn dat het personenvervoer en koeriersactiviteiten”, legt CEO Francis De Wolf uit. “Ardissandro werkt namelijk voor gerenommeerde bedrijven.”

Nieuwe COO
Group De Wolf, met thuisbasis in Turnhout, is actief op drie terreinen: goederentransport, personenvervoer en warehousing. Door de sterke groei trok het bedrijf recent Didier Versmissen aan als Chief Operations Officer. Enerzijds is hij verantwoordelijk voor de dagelijkse aansturing van Group De Wolf, anderzijds dient hij te zorgen voor de vlotte integratie van de overgenomen bedrijven. Een eerste belangrijke stap die inmiddels werd gezet is de oprichting van een commerciële cel waarin Luc De Koninck en Wies Verhulst actief zijn.

Na de recente overnames heeft Group De Wolf 93 motorvoertuigen ter beschikking, waarvan 50 voor personenvervoer en 43 voor goederen- en expresstransport. De onderneming biedt werk aan 105 mensen. Voor het personenvervoer zijn er momenteel vestigingen in Leuven, Antwerpen, Geel, Turnhout en Brussel.

CEO Francis De Wolf concentreert zich voortaan nog meer op opportuniteiten in de markt. Hij sluit bijkomende overnames niet uit. “Wanneer zich kansen voordoen, zullen we niet twijfelen. Door een schaalvergroting wapenen we ons voor het Europa van de toekomst.”

Group De Wolf ontving in 20013 de Excellent Award van Voka-Kempen en de provincie Antwerpen.


Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer