Foto: Voka Mechelen-Kempen

Group Victor Peeters wint Voka Lokaal-award Kempen West

HERENTALS – Group Victor Peeters heeft de Voka Lokaal-award Kempen West gewonnen. Zo is de Herentalse specialist in industriële reiniging meteen ook genomineerd voor de Voka Prijs Ondernemen 2023, die eind september wordt uitgereikt.

Group Victor Peeters, met hoofdzetel in Herentals, is uitgegroeid tot een internationale speler in industriële reiniging. “We hopen dat deze award ons zal helpen om nog meer naamsbekendheid te krijgen in de regio omdat we voortdurend op zoek zijn naar nieuwe medewerkers”, zegt Bart Moonen, CEO van Peeters OIW.

Het Herentalse familiebedrijf heeft sinds de start meer dan zestig jaar geleden een hele evolutie doorgemaakt. Eerst lag de focus op het reinigen van riolen en kolken. Nu is industriële reiniging de core business van Group Victor Peeters. “Onze hoofdactiviteiten spelen zich af in de haven van Antwerpen omdat we erg actief zijn in de petrochemische sector”, vertelt Paul Peeters, voorzitter van de raad van bestuur. “We maken ook zelf de voertuigen voor de industriële reiniging. De toekomst ziet er trouwens heel goed uit voor Group Victor Peeters. We hebben een goed gevulde orderportefeuille en we werken heel hard aan veiligheid en duurzaamheid. Zo bekijken we onder meer hoe we betere technieken kunnen ontwikkelen en toepassen in functie van het klimaat.”

Vanaf 1 juni kan iedereen een stem uitbrengen op zijn of haar favoriete bedrijf via de Voka-website. Een vakjury zal de eindbeslissing nemen en op 28 september zal bekend zijn wie de grote winnaar wordt van de Prijs Ondernemen 2023.

Info:https://www.voka.be/mechelen-kempen