Nieuws Kempen GT Foam verhuist naar ruimer pand

GT Foam verhuist naar ruimer pand

GT Foam verhuist naar ruimer pand

gt foamIsolatiespecialist GT Foam zat tot voor kort in een huurpand op het industrieterrein van Weelde-Statie, maar kocht even verderop een eigen pand. “Het gaat om de vroegere toonzaal van Meubelweelde”, zegt Tom Van de Perre, die samen met Guy Van Den Broeck de zaak leidt. Het gebouw werd grondig verbouwd: de gevels werden vernieuwd, er werd gezorgd voor meer lichtinval en er kwam een ontvangstruimte. En zoals ze zichzelf verplicht waren, kreeg het gebouw extra dak-, muur- en vloerisolatie.

“We hadden te weinig plaats op de vroegere locatie”, vertellen de twee zaakvoerders. “Het magazijn telt nu 750 vierkante meter tegenover 200 vroeger. Daardoor kunnen we meer stockeren en onze voertuigen ’s avonds binnen zetten. Ook creëerden we meer bureauruimte. Mensen komen geregeld naar ons met bijvoorbeeld vragen over materialen en premies. Hen kunnen we nu netjes ontvangen in onze toonzaal annex ontvangstruimte.”

Isolatiewerken op maat
GT Foam werkt dagelijks met tien mensen, de twee zaakvoerders inclusief. Hun specialiteit zijn isolatiewerken op maat. “Elk project is anders. We gaan ter plaatse, kijken wat moet gebeuren en stellen de beste oplossing voor.” De onderneming heeft zowel professionele als particuliere klanten. “Voor professionele klanten doen we veel vloerisolatie, zowel thermisch als akoestisch”, zegt Tom Van de Perre. “Voor particuliere klanten zijn het vooral maatoplossingen zoals spouwmuurisolatie, dak- en/of zoldervloerisolatie en vloerisolatie via de kruipruimte.”

Zondag 4 oktober heet GT Foam alle geïnteresseerden welkom om tijdens een opendeurdag te komen kennismaken met het nieuwe pand aan de Nijverheidsstraat 8 in Weelde.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer