HAN SMITS Foto: Signature Catering by Nicolas

Han Smits is Event Catering Chef van het jaar volgens Gault&Millau

Han Smits, chef de cuisine van Signature Catering by Nicolas uit Beerse, is uitgeroepen tot Event Catering Chef van het Jaar op de Gault&Millau Catering Awards 2023.

Het team van Gault&Millau reikte in Maison de la Poste in Brussel voor de vijfde keer de Catering Awards uit aan collectiviteitskeukens die zich op het vlak van catering rond diverse thema’s hebben onderscheiden. Ook eventcateraars werden in die warme hommage betrokken.

Han Smits behaalde goud in de categorie Event Catering Chef en daar is het team van Signature Catering by Nicolas uit Beerse uiterst trots op. “Goud voor de kracht achter onze culinaire keuken! Van 's ochtends tot 's avonds maakt hij onze mise en place en innovert hij gerechten die genieten en verrassen. Han is een toegewijde bewaker van smaak en heeft een ongelijke toewijding aan ons gastronomisch beroep. Zijn integriteit is de ruggengraat van onze keuken en geeft een doel aan elke beslissing, terwijl zijn dynamische en sportieve persoonlijkheid onze culinaire ruimte energie geeft. Na 4 opmerkelijke jaren blijft zijn meesterschap onze grenzen verleggen.”

http://Gastronomienicolas.be