Nieuws Kempen Hand&Body Casting breidt uit met kinderfeestjes

Hand&Body Casting breidt uit met kinderfeestjes

Hand&Body Casting breidt uit met kinderfeestjes

LICHTAART – Een jaar geleden was Hand&Body Casting in Lichtaart (Kasterlee) een van de eerste Belgische bedrijven die haar klanten de kans gaf iets van een dierbare te laten vereeuwigen in brons of porselein. De coronamaatregelen brengen de zaakvoerders er nu toe om nieuwe activiteiten op te nemen in hun aanbod.

Initiatiefneemster Hyacintha de Vogel en haar man werken tegenwoordig voltijds voor Hand&Body Casting. “We gaan samen afdrukken maken, steeds vaker op locatie, en ik organiseer ook kinderfeestjes en workshops”, vertelt Hyacintha. “De coronamaatregelen maken het ons niet makkelijk maar we moeten toch vooruit.”

Hand&Body Casting ging vroeger ook al wel op locatie, maar zet daar nu nog meer op in. “Niet iedereen kan bij ons langs komen, zeker niet in deze tijden. Met onze beschermende kledij bezoeken we mensen in ziekenhuizen en rusthuizen. We maken een afdruk ter plaatse en bezorgen ’s avonds al een foto van het beeld. Zeker nu kan het plots snel gaan, een tastbare herinnering is belangrijker dan ooit tevoren.”

Hyacintha organiseert bovendien sinds kort ook kinderfeestjes. “Daarvoor huur ik het zaaltje van groepspraktijk Samen Sterk in Lichtaart. De kinderen gaan zelf een porseleinen varken, paard of hondje schilderen of beertjes in piepschuim met rozetjes, die nu een hype zijn. Ik ben zelf artistiek en vindt het een meerwaarde om creativiteit mee te geven aan de kinderen. Bovendien krijgen ze ook eten en drinken, natuurlijk.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Poppel, Turnhout
Poppel

Opening Fintro Turnhout aan ring

Kempen Advies Verzekeringsmakelaars en het Fintrokantoor, die als geheel geleid worden door Luc Walschots, hebben een nieuw kantoor geopend in… Lees meer