Nieuws Kempen Handelaars kunnen gratis deelnemen aan Molse Metten

Handelaars kunnen gratis deelnemen aan Molse Metten

Handelaars kunnen gratis deelnemen aan Molse Metten

MOL – Het gemeentebestuur laat het inschrijvingsgeld van 50 euro vallen voor ondernemers die willen deelnemen aan ‘Molse Metten’. Doordat dit nu gratis kan, hoop Mol dat nog meer handelaars in het centrum zullen deelnemen aan het evenement.

Molse Metten vindt dit jaar plaats op 17 mei. Tijdens dat evenement wordt het centrum ingenomen door tientallen gevarieerde marktkramen en animatiestands. Er zijn dan verschillende markten op verschillende locaties. Handelaars krijgen de kans om letterlijk en figuurlijk met hun product naar buiten te komen. Molse Metten trekt zo’n 10.000 bezoekers.

Gratis

Dankzij de ondersteuning van het gemeentebestuur kunnen handelaars van het Centrum dit jaar gratis deelnemen aan ‘Molse Metten’. Deelnemende handelaars moeten dus geen 50 euro meer betalen. Nu de bijdrage wegvalt, hoopt het gemeentebestuur dat meer handelaars zullen deelnemen aan het evenement.

Kraam op straat

Handelaars in het centrum moeten er rekening mee houden dat op 17 mei tijdens Molse Metten een kraam voor hun zaak wordt geplaatst. Als ze willen, is dat een verkoopstand van hun eigen zaak, die ze ook zelf bemannen. Handelaars die zelf geen verkoopstand op straat organiseren, krijgen een externe kraam voor de deur, zodat er geen te grote onderbrekingen zouden vallen in het marktparcours.

Om alles in goede banen te kunnen leiden, willen de organisatoren tijdig weten welke handelaars er juist zullen deelnemen. Die kunnen zich tot 17 maart aanmelden via een e-formulier:  www.gemeentemol.be/handelaarsopmolsemetten.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.