Nieuws Kempen Handmade-label voor Olmense slager

Handmade-label voor Olmense slager

Handmade-label voor Olmense slager

Slager_Vercammen_Olmen2_kleinSlagerij Vercammen uit Olmen ontving het Unizo-label Handmade in Belgium. Daarmee promoot de organisatie ambachtelijke ondernemers.

Al 17 jaren staan Guy en Leen Vercammen met toegewijde trots in hun slagerij in de Veldstraat in Olmen. Met het eindejaar in zicht, is het alle hens aan dek. Ieder jaar wordt er een aangepast assortiment verzorgd om de feesten op een aangename manier door te komen. Voornamelijk zwarte pensen zijn de specialiteit ten huize Vercammen. Ze zijn dan ook in heel de streek bekend voor dit product.

Het verschil maken
Jan Vandoninck, voorzitter van Unizo-Balen, had het genoegen het HIB-label te overhandigen: “Ondernemers als Guy en Leen brengen kwaliteit tot dichtbij in de buurt. De lat ligt hoog, en dat zie je ook aan hun vast cliĆ«nteel. Deze erkenning is meer dan terecht. Lokale ondernemers maken het verschil en dat willen we met Unizo blijven benadrukken.”

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Geel
Geel

Raf Patat voelt stijging ook

Het afgelopen jaar hebben we opvallend meer aardappelen gegeten. 8% meer, zo blijkt uit een consumentenonderzoek van VLAM. Aardappelen blijven… Lees meer

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer