Nieuws Kempen HAP Group haalt MOOSE bar naar Herentals

HAP Group haalt MOOSE bar naar Herentals

HAP Group haalt MOOSE bar naar Herentals

HERENTALS – Het MOOSE concept komt naar Herentals. Daarvoor zorgt HAP Group. MOOSE Bar Kempen kan in Herentals rekenen op DECA Packaging Group als partner. Die stelt voor de pop-up zijn terrein ter beschikking aan de E313.

De après-ski sfeer in het decor van een berghut. Dat is het MOOSE concept in een notendop. HAP Group brengt het nu tot in Herentals. “Als HAP Group zijn we steeds op zoek naar sterke partners” zegt Jelte Lambaerts van HAP Group. “Voor ons aanstaande Halloween festival Cocô Locô op 31 oktober in Antwerpen werken we samen met Versuz als VIP host. Tijdens deze meetings is het idee ontstaan om de MOOSE bar naar Herentals te brengen. We geloven sterk dat ook Herentals klaar is om deze leuke pop-up te ontvangen.”

MOOSE is een concept van de Hasseltse Discotheek Versuz, die op 8 locaties in Vlaanderen een pop-up neerzet, telkens in samenwerking met een lokale partner. In Herentals zijn er verscheidene partners die in dit project geloven, waaronder Stad Herentals, AGORA Culinair, Group Heylen, LINK 21 en Heylen Vastgoed.

MOOSE Bar Kempen start op 14 november.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.