Nieuws Kempen Harmonize en GR Technics motiveren 100 lopers voor Industrierun Beerse

Harmonize en GR Technics motiveren 100 lopers voor Industrierun Beerse

Harmonize en GR Technics motiveren 100 lopers voor Industrierun Beerse

Harmonize uit Beerse, de firma waarmee zaakvoerster Sofie Van Gestel mensen een gezonde en positieve levensstijl aanmeet, komt samen met GR Technics komende zondag met 100 lopers aan de start van de eerste Industrierun in Beerse. Het gaat om mensen die voordien niet of nauwelijks liepen.

“Wanneer we hoorden dat er een Industrierun georganiseerd zou worden, sloeg ik samen met Gunter Roefs van GR Technics als twee enthousiaste ondernemers de handen in mekaar”, doet Sofie Van Gestel het verhaal. “We zagen de mogelijkheid om meer te doen rond dit event. Harmonize richtte zich voornamelijk op de voorbereiding van de lopers, GR Technics zal onze lopers na afloop verwelkomen voor een after party.”

Op negen weken
Negen weken geleden lanceerden ze een oproep voor de voorbereidingen en dat leidde tot een verrassend resultaat. “We boden de mensen een gratis begeleiding aan om op negen weken de 6 km tot een goed einde te brengen”, aldus nog Sofie Van Gestel. “De mensen kregen van ons de inspiratie en motivatie, trainingsschema’s en wekelijks deden we 1 of 2 groepstrainingen op de Finse piste in Beerse. Er zijn mensen bij van 65 jaar en ouder. In totaal komen we samen met 100 deelnemers aan de start.”

Team Harmonize/GR Technics kreeg zelfs de volledige wave van 11 uur toegewezen. Ze verschijnen aan de start met eenzelfde t-shirt en zijn na hun aankomst uitgenodigd voor de after party.

“Het is de eerste keer dat we met Harmonize iets organiseerden rond lopen en zijn zelf verrast door zo’n massale reactie. Dit krijgt zeker een vervolg”, besluit Sofie Van Gestel.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer