Nieuws Kempen Harry en Olga verzilveren mediabekendheid

Harry en Olga verzilveren mediabekendheid

Harry en Olga verzilveren mediabekendheid

© SBS Belgium

© SBS Belgium

Je moet het ijzer smeden terwijl het heet is, moeten de Herentalse zakenman Harry Schurmans en zijn Oekraïense vrouw Olga Zelenko hebben gedacht. Het flamboyante koppel geniet sinds hun verschijning in het tv-programma The Sky is the Limit een nationale bekendheid. Vanaf volgende week brengen ze hun Harry & Olga-braadpan op de markt. Begin volgend jaar volgt een pop-art kunstwerk waarop Olga op een Vespa prijkt en later nog een lingeriecollectie.

Het heeft even geduurd vooraleer ze toehapten, maar uiteindelijk figureren Harry en Olga toch in het tweede seizoen van The Sky is the Limit, dat vanaf midden februari wordt uitgezonden op Vier. Harry steekt niet onder stoelen of banken dat daar stevig over is onderhandeld. “We hebben een volledige inzage gevraagd in wat er wordt getoond en bepalen dus zelf wat mag worden uitgezonden en wat niet. Dagenlang hebben we dus de montages bijgewoond. Daarnaast hebben we een bedrag afgedwongen.”

Huizenjacht
Over wat het tweede seizoen allemaal zal brengen, zijn de twee nog vaag. Het was al bekend dat ze Herentals willen verruilen tegen een exotische locatie. In het programma volgt de kijker Harry en Olga in hun zoektocht naar het ultieme huis dat ze uiteindelijk ook vinden, ergens in een warm land. Van de aanwezigheid van de camera’s maken ze gebruik om hun Kempens optrekje aan de man te brengen. Daarvoor hebben zich intussen kopers aangemeld, laten ze weten.

Naast de braadpan, die in samenwerking met de Limburgse fabrikant BergHOFF tot stand kwam, volgen later nog meer Harry & Olga-kookmaterialen zoals servies, snijplanken en messensets. De Olga-kunstwerken zijn vanaf begin januari te koop via www.euroart.be, het bedrijf van Harry.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer