Nieuws Kempen Havana Distribution gaat dranken verdelen van GD Brands België

Havana Distribution gaat dranken verdelen van GD Brands België

Havana Distribution gaat dranken verdelen van GD Brands België

AARTSELAAR/HULSHOUT/GEEL – Havana Distribution wordt de nieuwe distributiepartner van drankenhandelaar GD Brands België. De gesprekken waren al sinds het laatste kwartaal van 2019 aan de gang. Nu zijn de twee officieel partners.

Door het internationale succes en uitbreiding van GD International SL, was GD Brands België op zoek naar een partner om de distributie in België over te nemen. In het laatste kwartaal van 2019 startten de eerste gesprekken met Havana Distribution. Nu wordt het bedrijf uit Aartselaar dus de nieuwe distributiepartner van de drankenhandelaar.

“Aangezien wij over dezelfde doelgroepen in de markt beschikten, leek het mij een opportuniteit om de in het oog springende merken van GD Brands aan ons portfolio toe te voegen”, zegt Bob Van Looveren, ceo van Havana Distribution.

“Bij GD Brands zijn we zeer enthousiast over deze unieke deal” , vertelt Koen Peeters ceo van GD Brands Benelux. “Niet alleen geeft dit ons de kans om ons meer te focussen op de buitenlandse markt, bovendien kan ikzelf als ceo België mijn connecties ten volle aanwenden om onze merken nog meer in het straatbeeld zichtbaar te maken.”

“Met deze overname van de distributie blijven we eigenaar van onze merken maar zullen we de distributie en knowhow van Havana Distribution er aan toevoegen in België”, voegt Jess Van Weert, ceo van GD Brands International toe.

Leveringen en bestellingen voor groothandels worden vanaf nu afgehandeld door logistiek partner Covivins. Voor horeca en particuliere klanten verandert er niets.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.