Unknown

HB Accountants is meest klantvriendelijke

Boekhoudkantoor HB Accountants uit Turnhout heeft de Yuki Customer Intimacy Award 2019 gewonnen. Het verslaat daarmee bijna 400 andere Belgische kantoren.

HB Accountants was 2 jaar geleden ook al in de running voor dezelfde onderscheiding maar greep er toen net naast. Nu is het dus wel prijs. “Yuki is het meest vooruitstrevende boekhoudpakket op de markt”, vertelt de trotse zaakvoerder Bart Huybrechts. “Zij peilen tegelijk naar de tevredenheid van de klanten die hun toepassing gebruiken. Die blijkt nu bij ons het grootste te zijn.”

Helemaal digitaal
Sinds 2016 werkt HB Accountants, dat gevestigd is langs de Turnhoutse ring, volledig digitaal. “Dat heeft twee grote voordelen voor onze klanten: zij hebben altijd alle nodige informatie bij zich en bovendien zijn die cijfers steeds up-to-date. We werken zeer klantgericht, het gaat verder dan enkel jaarrekeningen en fiscale aangiftes. We delen de bezorgdheden en bekommernissen van onze klanten.”

Huybrechts vermoedt dat om diezelfde reden zijn kantoor de award in de wacht kon slepen. “We trachten de dromen van onze klanten waar te maken. Daarbij gaan we altijd uit van een persoonlijke aanpak. Wanneer zich dan bijvoorbeeld in familiebedrijven netelige kwesties voordoen, zullen wij eerder de sleutel omgedraaid krijgen.”

Om de groei te bestendigen, wierf HB Accountants vorige maand nog 2 extra krachten aan. Het team bestaat nu uit 8 personen.