hb accountants

HB Accountants is structureel partner To Walk Again

HB Accountants uit Turnhout, het advieskantoor van Bart Huybrechts en Tinne Van Gool, mag zich structureel partner van de organisatie To Walk Again noemen. Met het team Happy2C neemt Huybrechts al jaren deel aan de Run To Walk Again-estafetteloop, die dit jaar plaatsvindt op 23 en 24 september in Tongerlo.

“Naast onze sportieve bijdrage leveren we met ons kantoor HB Accountants nu ook een professionele bijdrage”, zegt de zaakvoerder. “We zijn trots dat To Walk Again ons heeft aangezocht als structureel partner.” Kristel Gevaert, algemeen directeur van To Walk Again, vindt het van haar kant super dat HB Accountants ook op die manier de organisatie nog eens extra ondersteunt, “naast het groot engagement dat we nu al mogen ervaren van Bart en zijn team”.

Beter doen
“4 jaar geleden kwamen we voor het eerst in contact met de organisatie en we waren meteen enthousiast”, vertelt Bart Huybrechts. “Sindsdien slagen we erin elk jaar een team en sponsors te verzamelen. Vorig jaar haalden we meer dan 7.000 euro op. Deze editie willen we nog beter doen.”

Happy2C speelt momenteel met het idee om zich met een tweede team sportievelingen in te schrijven voor de Run To Walk Again. Daarvoor zijn ze op zoek naar enthousiaste ondernemers die zowel op het sportieve als het financiële vlak een bijdrage willen leveren.

To Walk Again werd opgericht door triatleet Marc Herremans en tracht mensen met een fysieke beperking opnieuw te activeren en te laten participeren in onze samenleving. Recent werd in het Herentals de eerste steen gelegd van het To Walk Again Postrevalidatiecentrum.