Nieuws Kempen Heistse goochelaar wint een WIA

Heistse goochelaar wint een WIA

Heistse goochelaar wint een WIA

HEIST-OP-DEN-BERG – De MIA’s ken je ongetwijfeld, maar had je ooit al over de WIA’s gehoord? Op zaterdag 15 februari mocht Kim Dèrvan een ‘Wedding Industry Award’ (WIA) in ontvangst nemen als ‘Best Wedding Entertainment’. Dèrvan is een professionele goochelaar, illusionist en mentalist uit Heist-op-den-Berg die al meer dan 3200 optreden op huwelijksfeesten en bedrijfsevenementen op de teller heeft staan.

De WIA’s (Wedding Industry Awards) zijn een initiatief van de Belgische huwelijkssector waarmee inspirerende en talentvolle ondernemers in de schijnwerpers worden gezet. Ieder jaar worden de beste huwelijksleveranciers van het moment verkozen.

Een internationale vakjury nomineert de kandidaten met de mooiste projecten van het afgelopen seizoen. Na de nominatie zijn het de collega’s uit de sector die mogen stemmen op hun favoriet aan de hand van een online votingsysteem.

Er worden prijzen uitgereikt in acht verschillende categorieën: Beste wedding planner, Beste feestzaal, Beste huwelijksvideograaf, Beste DJ, Beste floriste, Beste juwelier, Beste cateraar, Beste grafisch designer en Beste entertainment.

In die laatste categorie won Kim Dèrvan de hoofdprijs. Kim behaalde ereplaatsen op verschillende goochelwedstrijden en werd in 2015 halve finalist in het populaire tv-programma Belgium’s Got Talent. Tegenwoordig is hij een van de meest geboekte goochelaars in België voor bedrijfsfeesten, events en privéfeesten.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.