2-beelden (2) Foto Finsiders/Loop Earplugs

Herculean Alliance bekroont vier organisaties met “bevlogen medewerkers”

MECHELEN - Loop Earplugs, Stad Roeselare, Telsmart en Finsiders zijn de winnaars van de Employee Engagement Awards 2022. Herculean Alliance reikte die dinsdagavond voor de derde keer uit in het Congrescentrum Lamot.

De vier organisaties volgden eerst een traject van verschillende maanden, ondersteund door een expertengroep onder leiding van onderneemster Conny Vandendriessche.

"Aandacht voor de medewerkers wordt een van de belangrijkste troeven die het succes van een onderneming bepalen", zegt Vandendriessche. "De bedoeling van de Employee Engagement Awards is om organisaties te sensibiliseren, inspireren en ondersteunen. We hebben gefocust op vier thema’s die belangrijk zijn om het engagement van de medewerkers te verhogen: change, communicatie, groei en klantentevredenheid."

Twee keer prijs

Vier organisaties blinken volgens de jury uit in al die criteria: Finsiders, een financiële consultant met kantoren in Gent en Mechelen, het Berchemse oordopjesbedrijf Loop Earplugs, softwarebouwer Telsmart en Stad Roeselare.

LEES OOK. Berchemse oordopjes veroveren naast Tomorrowland ook de rest van de wereld: “Als de zon schijnt, zet je toch ook een zonnebril op?”

Een jury van jonge ondernemers bekroonde Loop Earplugs opnieuw met een NextGen Award voor de meest aantrekkelijke werkgever. Volgens Thais Lauwers van Loop heeft dat alles te maken met flexibiliteit en vertrouwen. "Het maakt niet uit of we op kantoor of zelfs in het buitenland werken. Er is volledig vertrouwen, en net daardoor kan er een grote flexibiliteit zijn."