Nieuws Kempen Herentalse Alax Automation komt in Italiaanse handen

Herentalse Alax Automation komt in Italiaanse handen

Foto: Alax Automation

Herentalse Alax Automation komt in Italiaanse handen

HERENTALS – Alax Automation is overgenomen door het Italiaanse CLS iMation, dat zo een eerste dochteronderneming opent in België.

Alax Automation, dat opgericht werd in 2002, heeft zich internationaal snel gevestigd als een betrouwbare partner voor automatisering in diverse industriële sectoren. Het Herentalse bedrijf is gespecialiseerd in service en onderhoud, turnkey projecten, palletiseerrobots, vision systemen, lijncertificering en de bouw van vul- en sluitmachines.

Voor CLS is deze investering het resultaat van een constante drive naar onderzoek en ontwikkeling in de logistieke sector. Dankzij deze nieuwe dochteronderneming is CLS iMation aanwezig in een strategisch en centraal Europees gebied en zo nog dichter bij alle klanten.

“De samenwerking met Alax Automation is een nieuwe belangrijke mijlpaal in onze groeistrategie voor de komende jaren”, aldus Paolo Vivani, algemeen directeur van CLS. “De combinatie van de vaardigheden van CLS met die van Alax Automation zijn een fundamentele stap in de verwezenlijking van de ambitieuze plannen die we voor de komende jaren hebben opgesteld, met als doel innovatieve en geavanceerde oplossingen te creëren voor de automatiserings- en logistieke sector met projecten van internationale omvang.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.