Nieuws Kempen Herentalse gin krijgt goud in Londen

Herentalse gin krijgt goud in Londen

Herentalse gin krijgt goud in Londen

vibeTwee Herentalsenaren die eind vorig jaar hun gin Vibe op de markt brachten, hebben daarmee twee medailles behaald op The Global Gin Masters in Londen. Ze veroverden zowel goud als zilver tijdens deze prestigieuze wedstrijd waarbij de jury wordt gevormd door barkeepers en ginkenners. Die proefden blind honderden gins van over heel de wereld.

“We schreven ons in in twee categorieën, namelijk die van Microdistillery en die van Contemporary”, leggen Ben Heylen en Filip Janssens uit. “We stuurden twee flessen op en kregen nu telefoon dat we in de prijzen zijn gevallen. Dit hadden we nooit verwacht. Het is een erkenning van de positieve reacties die we al van onze klanten kregen.”

De twee produceren sinds december vorig jaar hun eigen gin op de zolder van café Brigand in Herentals. Sindsdien gingen er al zo’n tweeduizend flessen over de toonbank. Ze gaan nu het logo van de gewonnen wedstrijd mee op de flessen vermelden, wat de verkoop ongetwijfeld nog meer zal doen stijgen.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Geel
Geel

Raf Patat voelt stijging ook

Het afgelopen jaar hebben we opvallend meer aardappelen gegeten. 8% meer, zo blijkt uit een consumentenonderzoek van VLAM. Aardappelen blijven… Lees meer

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer