Nieuws Kempen Herentalsenaar ontwikkelt ‘Airbnb voor kampeerders’

Herentalsenaar ontwikkelt ‘Airbnb voor kampeerders’

Herentalsenaar ontwikkelt ‘Airbnb voor kampeerders’

campr1Het begon als een afstudeerproject van de afdeling multimediadesign aan de Thomas More Hogeschool in Mechelen, maar Campr is uitgegroeid tot een echt bedrijfje. Initiatiefnemers zijn Wim Vanhorenbeeck uit Mechelen en Sebastiaan Schillebeeckx uit Herentals. Hun afstudeerproject werd geselecteerd voor Telenet Idealabs en ze zijn Campr nu volop verder aan het uitbouwen. In de loop van januari wordt het platform officieel gelanceerd.

Campr is een interactief sociaal platform met unieke kampeerlocaties. Met de applicatie kan je zelf een kampeerplaats aanbieden of op zoek gaan naar een budgetvriendelijke verblijfplaats in open lucht.

Originele slaapplekken
“Wat Airbnb voor reizigers is, wil Campr voor kampeerders zijn. We bieden niet alleen originele outdoor slaapplaatsen aan, maar ook unieke ervaringen. Een eigenaar van een kampeerplaats kan zich onderscheiden van anderen door bijvoorbeeld een barbecue of een trip te organiseren”, vertellen Sebastiaan Schillebeeckx en Wim Vanhorenbeeck enthousiast.

Voorlopig vind je op de website zes categorieën van outdoor-verblijfplaatsen: camp & breakfast, glamping (luxueus kamperen), island camping, adventure camping, urban camping en winter camping. De nadruk ligt op originaliteit en budgetvriendelijkheid. Gewone campings vind je niet terug op Campr.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer